Beltéri ajtók
 1. CPL beltéri ajtó
 2. Könnyített CPL beltéri ajtó
 3. Dekorfóliás beltéri ajtó
 4. Fa beltéri ajtó
 5. MDF festett beltéri ajtó
 6. Furnér beltéri ajtó
 7. Kétszárnyú beltéri ajtó
 8. Beltéri tolóajtó
Kiegészítők
 1. Kilincsek
 2. Szellőzők
 3. Küszöbök
További termékeink
 1. Ablak-ajtó
 2. Laminált padló
 3. Műanyag ablak akció
 4. Parketta

Modern lakások díszei a laminált ajtók

A beltéri ajtók régebben többnyire csak fából készültek, majd a fémipar fejlődése és a műanyagok elterjedése magával hozta a különböző anyagok kombinálásából készült ajtók megjelenését.
Share print this page

 

Napjainkban a laminált ajtók jelentik a beltéri nyílászárok legmodernebb vonulatát, mely számos olyan előnyt egyesít, ami nagyon népszerűvé teszi használatukat. A precíziós gépek segítségével ma már gyakorlatilag bármilyen formában, berakással, rátéttel készíthető nyílászáró, különféle anyagokból. A különleges esztétikum, a sajátos formák, színek és minták pedig legolcsóbban és legtartósabban a laminálási eljárással hozhatóak létre. A laminált ajtók közös tulajdonsága, hogy mindegyikük valamilyen tartós, de könnyű, és egyszerűen megmunkálható anyagból készül, az extra védelmet, és az egyéni ízlésnek megfelelő színt és mintákat pedig a laminálás biztosítja. A laminált ajtók felületére úgynevezett dekorfólia kerül, amely megvédi az ajtót az UV sugaraktól, más szennyeződésektől, könnyen tisztítható, ellenáll a fizikai behatásoknak (karcolás, más sérülések) és akár évtizedekig is megőrzi kezdeti minőségét.

 

A laminált ajtók fő előnye, hogy rendkívül változatos színválaszték társul egy olyan forma és mintaválasztékkal, aminek gyakorlatilag csak a fantázia szab határt, mindezt pedig egy tartós, jó minőségű, könnyen fel és leszerelhető ajtóval és tokkal együtt kapjuk. Ha tehát minőségre vágyunk, éljünk az online vásárlás lehetőségével, ahol a pénztárcánknak és ízlésünknek megfelelő ajtók közül válogathatunk, és élvezhetjük a jó ár-érték arány előnyeit.

 

 

Előző 2 címke
Következő 2 címke