Akciós CPL beltéri ajtó

Főoldal / Akciós CPL beltéri ajtó


Tele CPL ajtó csak 45 000 Ft-ért!

Nagyon kevesen vannak akik ne kerestek volna akciós CPL beltéri ajtót a neten vagy a szaküzletekben. A CPL belső ajtó esetében is kínálunk őrült jó áron tele típust néhány színben.

A lenti árak az MSZ (Magyar szabvány) két méretben értendő! Az akciós ajtók sem műszaki, sem méretezési paraméterben nem térnek el az akcióban nem résztvevő ajtóktól!

 

Az akcióban résztvevő TELE CPL ajtók névleges mérete:

 

 • 75*210/10-14 cm 
 • 90*210/10-14 cm
 • 100*210/10-14 cm

A megadott méretek szélesség*magasság/falvastagságra értendők. Névleges méret a falnyílás méretét jelenti. Az ajtó minden esetben kisebb méretben készül el, hogy a falnyílásba lehessen építeni.

 

Az akciós ajtó színeit a szaküzletünkben tudják kiválasztani. Ha az Ön falnyílása nem szabvány, abban az esetben sincs baj, mert számos egyedi méretű CPL ajtó áll szíves rendelkezésére.

 

 

Tovább

Ebben a kategóriában jelenleg egyetlen termék sem található.

Akciós CPL beltéri ajtó változatlan műszaki feltételekkel

NINCS MINŐSÉGI CSÖKKENÉS |

Sokan sokszor teszik fel magukba a kérdést, miszerint lehet-e hinni az akcióknak? Nincs mögötte valami apró betűs rész? Nos, biztosan állítjuk, hogy esetünkben biztosan nincs! Nem is lenne érdemes ilyennel játszani, mert a vége minden esetben az lenne, hogy a termékkel nincs megelégedve az ügyfél (Ön) és garanciális hibák sokasága emelkedik a fejünk felé, amivel Ön sem jár jól és cégünk sem! Tehát megegyezhetünk az elején abba, hogy az akciós CPL beltéri ajtó műszaki paramétereiben megegyezik a nem akciós termék paraméterével.

A mi krumplink olcsóbb!

De vajon mik azok a körülmények, amiket érdemes tisztázni a CPL beltéri ajtó akció hirdetés láttán?  Igyekszünk a megfejtésben a segítségükre lenni.

 

Talán legfontosabb, hogy az akció szinte minden esetben a gyártó és a kereskedő árcsökkentésének az eredménye. Viszont érdemes tudni azt is, hogy nem mindegy, hogy az adott kereskedő mennyi ajtót vásárol a gyártótól egy évben. Olyan ez, mint a piac. Ha Ön vásárol a piacon a termelőtől 10 kg krumplit akkor fog egy vételi árat kapni, amit ki kell fizetnie. Amennyiben nagyobb vásárló (tételezzük fel, hogy ezek mi vagyunk) érkezünk a termelőhöz és nem 10 kg, hanem 1 tonna krumplit kérünk akkor igen nagy valószínűséggel olcsóbban vásároljuk meg azt az ajtótípust, amit Ön is megvett.

 

Így működik ez az ajtónál is. Mivel évente nagyon sok ajtót gyártatunk le, így kellemes árakat kapunk, amiket igyekszünk Önnek kedvezmény formájában tovább adni.

Nézzünk a sorok mögé egy picit!

PICIT VIZSGÁLÓDJANAK |

Akciós terméknél vizsgálják meg (ha nem nálunk vásárolnak), hogy az adott akcióban részt vevő ajtónak milyen paraméterei vannak. Ilyen lehet:

 • ajtó borítóanyaga, az ajtólap műszaki tartalma
 • milyen a tokszerkezete,  UTH (utólag szerelhető) átfogó tok, vagy blokktok
 • milyen falvastagsághoz kapható az ajtó (előfordul, hogy raktáron maradt, "eladhatatlan tokszerkezettel kínálják az akciót)
 • mi a szín és üvegezés választéka
 • tudják-e szállítani az ajtót határidőre
 • a közölt ár nettó vagy bruttó ár
 • milyen jótállás tartozik a termékhez
 • Nem régi, elfekvő ajtóról van szó? A CPL beltéri ajtót sokáig nem szabad tárolni, mert vetemedhet a nem szakszerű tárolás során.

Érdemes -e két akciós árat összehasonlítani?

IGEN IS + NEM IS |

Igen, ha meggyőződünk, hogy minden elemében egyforma paraméterrel rendelkezik a nyílászáró, és nem, ha egyértelműen látható a két termék közti különbség! Elsődlegesen tehát tisztázni kell, hogy az összehasonlított CPL beltéri ajtó akció árai azonos termékre vonatkoznak-e.

 

MILYEN TOKSZERKEZETTEL KÍNÁLJÁK AZ AKCIÓT |

Meg  kell tudni, hogy a CPL beltéri ajtó akció milyen tokszerkezettel, átfogó tokos vagy blokktokos kivitelű ajtóra vonatkozik , illetve a tokok milyen falvastagsághoz felelnek meg. Az átfogó tok falvastagság függő, és általában az alapméretek, a 10-12 vagy 12-14 cm között állítható válaszfalakra kerülnek meghirdetésre. Viszont van, hogy valamelyik kereskedő a blokktokos megoldást ajánlja fel akciós keretek között. A blokktok általában falcsonk nélküli helyekre tehető be. Ha Önnek nem általános a meglévő falvastagsága akkor az akcióból már ki is esett, de ennek ellenére kedvező áron még azért meg tudja az ajtót vásárolni!

Milyen ajtólappal él az akció?

SZÍN ÉS ÜVEGEZÉS |

A szín és üvegezési választási lehetőség sokban befolyásolja a CPL beltéri ajtó akció értékelését, mert hiába kínálnak fel Önnek egyfajta ajtót, ha az nem kelti fel az Ön érdeklődését. 

Határidőre le is tudja szállítani az ígért ajtót?

KÉSZLET EREJÉIG |

A következő, és ez nem bántás egyik-másik kereskedő felé, amit tisztázandó, hogy tud-e egyáltalán olyan ajtót szállítani reális határidőre, ami a hirdetésében, vagy honlapján szerepel. Sajnos, előfordul, hogy a CPL beltéri ajtó akció csak a hirdetésben szerepel, azoknak nincs valós, termék, háttere. Csak csalogatónak használják, hátha más is jó lesz a vevőnek! "Pont elfogyott" szlogen is sokszor hangzik el a kereskedőnél. Esetleg ismerősen hangzik? De tisztelet azoknak, akiknél tényleg elfogyott, mert csak a készlet erejéig volt a termék akciósan megvásárolható.

Nincs olyan ár, amit az egyik konkurenciánk ne tudna űberelni!

ÁRHÁBORÚ |

Ez most csak egy kis kitérő lesz és elnézést a részletekért meg a hölgyektől, de mint egyik hölgy a másikat, talán úgy vizsgálják egymást a kereskedők is. Van egy másik országos kereskedelmi hálózat, nevezzük egyszerűen Golden man-nek, aki minden termékünk, minden akciós áránál ha nem is többel, de 1 000 Ft-tal tud alacsonyabb vagy mondjuk olcsóbb árat produkálni! Természetesen csak nevetünk az egészen, de lehet, hogy lassan sírunk is örömünkben, mert megtörtént, hogy egy beltéri ajtót olyan akcióban hirdettünk meg, ami nem volt igaz! Akarom mondani a hirdető újság csúnyán elírta a számokat így nem 41 990 Ft volt az akciós ár, hanem 14 990 Ft!!!!!!!

Nos Golden Úr ezt is űberelte és 13 990 Ft-ra akciózta pont azt az ajtót! Érdekesség, hogy ő ezt a gyártói típust nem is forgalmazta! Tehát "csak jöjjön be a vevő és a nagy számok tükrében biztos fogok eladni" típus ez a kereskedői hálózat! Érdemes ezekre is figyelni, mikor beltéri ajtó akcióról olvasunk és hallunk!

Árak és a jótállás feltételei

NETTÓ VAGY BRUTTÓ AZ ÁR? |

Az ajánlott CPL beltéri ajtó akció nettó vagy bruttó árral van meghirdetve, mert bár kötelező lenne ezt feltüntetni, de esetenként ez elfelejtődik. vagy nagyon jól van álcázva az. Nagyon sok honlapon nettó árakon van fent a CPL beltéri ajtó. Ezt természetesen ezt gyorsan lehet tisztázni és csak bruttó árat bruttó árral szabad összehasonlítani.

 

JÓTÁLLÁS |

Nem utolsó sorban tisztázzuk, hogy a termékhez mennyi jótállást vállal a forgalmazó. Érdemes tudni, hogy az akcióban szereplő nem sérült vagy másodosztályú termékekre ugyan az a jótállási feltétel vonatkozik, mint az akcióban részt nem vevő termékekre. Amennyiben az akciós terméknél fel van tüntetve, pl: felülethibás és ezért akciós (csökkentett árú termék), nos ott is érvényes a jótállás csak a feltüntetett hibára nem érvényesíthető. (Általában 1 év garancia vonatkozik a beltéri ajtókra)

 

Ezekre a kérdésekre egy szakkereskedőtől biztos, hogy korrekt választ kap, és akkor már azokat értékelve, biztos lehet, hogy a CPL beltéri ajtó akció árai reálisak, van ilyen ajtó, és Ön valós előnyhöz juthat.

 

Köszönöm figyelmüket,

Cseke Zsolt